=JèMRè=KoLinK~ AdMiNiSTRaTöR
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Nereden? : cemre diyarından Siteyi Beyendin Mi? : tabikidè..!! Adın? : GüL ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Cemre Kemer Hakkındaki YorumLarınız-ŞiirLeriniz. Çarş. Tem. 30, 2008 2:42 pm | |
| Cemre hakkındaki yorumLarınızı ve ona yazdığınız şiirLeri bu başLık aLtından yayınLıyacağız.Lütfen gereksiz mesaj,fLood ve banLanmanıza yoL açacak davranışLarda buLunmayınız. | |
|
ll CemRe_Kolik ll AdMiNiSTRaTöR
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 31 Nereden? : İstanbuL Siteyi Beyendin Mi? : evet ama dahada güzel olacak! Adın? : Kıvılcım ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Cemre Kemer Hakkındaki YorumLarınız-ŞiirLeriniz. Çarş. Tem. 30, 2008 4:47 pm | |
| benim şiirim yok ama yorumum olacak.. cemrem benim için herşey ... meleğim aşkım birtanem lokumum onu çoook seviyorum zaten kim sevmez ki.. iyiki var... | |
|
müzüş YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 Nereden? : cemre Adın? : müzeyyen Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Cemre Kemer Hakkındaki YorumLarınız-ŞiirLeriniz. Perş. Tem. 31, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
çatlax_balerin YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 29 Nereden? : cemremin kendi gibi tertemiz ve sımsıcak glpcaazından=) Siteyi Beyendin Mi? : ewet çooookkkk Adın? : meltem ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Cemre Kemer Hakkındaki YorumLarınız-ŞiirLeriniz. Paz Ocak 11, 2009 1:08 pm | |
| | |
|
|qİzEm| YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nereden? : İstanbul Siteyi Beyendin Mi? : Evet Adın? : Gizem ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 10/01/09
| Konu: Geri: Cemre Kemer Hakkındaki YorumLarınız-ŞiirLeriniz. Çarş. Ocak 14, 2009 3:05 pm | |
| ahh cnmmm benim şiirim yok ama yorumum olacak.. cemre*m benim meleğim herşeyim..ona canını ver deseler veririm...onun kuşlr gibi özgür olmasını hep ama hep isterim eğer o bi kafeste kapalı olursa ben yaşayamam... | |
|