=JèMRè=KoLinK~ AdMiNiSTRaTöR
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Nereden? : cemre diyarından Siteyi Beyendin Mi? : tabikidè..!! Adın? : GüL ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: sizce hangisi? Cuma Ağus. 01, 2008 7:38 pm | |
| kavak yellerinin sezon finalinde efe aslı ya tam aşık olacağını söyleyecekken deniz çıka geldi siz aslının yerinde olsanız efe yi mi deniz imi seçerdiniz | |
|
ll CemRe_Kolik ll AdMiNiSTRaTöR
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 31 Nereden? : İstanbuL Siteyi Beyendin Mi? : evet ama dahada güzel olacak! Adın? : Kıvılcım ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: sizce hangisi? Çarş. Ağus. 06, 2008 12:54 pm | |
| kime aşıksam onu?? ee bu durumdada aslının denize aşık olduunu bilmeen yoq o halde denizz diorummm | |
|
ıLgnn Bkc* YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Nereden? : erenimin kalbinin derinliklerindenn :D Adın? : ıLgnn Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: sizce hangisi? Salı Ağus. 12, 2008 10:16 am | |
| ben kesinlikle deniz i seçerdim zaten efe nin aslıyı sevmesi baştan bi hataydıı | |
|
KübRaNéssa YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nereden? : ewden..... Siteyi Beyendin Mi? : efttt Adın? : KübRa Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: sizce hangisi? Cuma Ocak 02, 2009 7:09 pm | |
| - ıLgnn Bkc* demiş ki:
- ben kesinlikle deniz i seçerdim zaten efe nin aslıyı sevmesi baştan bi hataydıı
aynen katıLıoRum sana canımm....xxD. | |
|
|qİzEm| YeNi ÇıTıR Üye
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nereden? : İstanbul Siteyi Beyendin Mi? : Evet Adın? : Gizem ♥ °•.SekeR HayvaNım°•.♥ : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : Hangi Hepsi Kızı? : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : Eren Fan Puanı : Kayıt tarihi : 10/01/09
| Konu: Geri: sizce hangisi? C.tesi Ocak 10, 2009 9:59 pm | |
| kesinlikleee denizzzzzzz | |
|